آ
-
آرایش کشت
بررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
-
آنتوسیانین
تاثیر شدتهای مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیتهای ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
-
آنزیم فنیلآلانینآمونیالیاز
بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
ا
-
اثر ضدباکتریایی
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی بومادران و پوست انار روی چند باکتری بیمارگر محصولات کشاورزی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 72-84]
-
اسانس
بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
-
استان خراسان رضوی
بررسی زنجیره ارزشِ زیره سبز در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-71]
-
اسید پالمیتیک
تأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
-
اسید گاما لینولئیک
تأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
پ
-
پارامترهای رشد
بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
-
پیاز
اثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]
ت
-
ترکیبات فنلی
تأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
-
تک کشتی
بررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
-
تنش غیر زیستی
بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
-
تنوع اقلیم
بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
ج
-
جنگلهای زاگرس
گیاهمردمنگاری کمی گیاهان چوبی دارویی در منطقه هرابلوط شهرستان نورآباد ممسنی، استان فارس [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 62-73]
خ
-
خراسان رضوی
بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
د
-
دانش سنتی
گیاهمردمنگاری کمی گیاهان چوبی دارویی در منطقه هرابلوط شهرستان نورآباد ممسنی، استان فارس [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 62-73]
ر
-
روغن دانه
تأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
ز
-
زیره
بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
-
زیره سبز
بررسی زنجیره ارزشِ زیره سبز در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-71]
-
زیره سبز
بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
-
زعفران
شناسایی کاراترین مسیر بازاریابی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 31-42]
-
زنجیره ارزش
بررسی زنجیره ارزشِ زیره سبز در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-71]
ژ
-
ژنوتوکسیک
اثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]
س
-
ساختار بازار
بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
-
سیتوتوکسیک
اثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]
ش
-
شاخص اهمیت فرهنگی
گیاهمردمنگاری کمی گیاهان چوبی دارویی در منطقه هرابلوط شهرستان نورآباد ممسنی، استان فارس [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 62-73]
-
شاخص اهمیت نسبی
گیاهمردمنگاری کمی گیاهان چوبی دارویی در منطقه هرابلوط شهرستان نورآباد ممسنی، استان فارس [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 62-73]
-
شاخص ترکیبی سابارائو
شناسایی کاراترین مسیر بازاریابی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 31-42]
-
شانکر آسیایی مرکبات
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی بومادران و پوست انار روی چند باکتری بیمارگر محصولات کشاورزی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 72-84]
ص
-
صفات مورفولوژیکی
بررسی عملکرد سرشاخه و صفات مورفولوژیکی در جمعیتهای نعناع Mentha pulegium [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 29-39]
ف
-
فلاونوئید
تاثیر شدتهای مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیتهای ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
-
فنل
تاثیر شدتهای مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیتهای ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
ک
-
کاروتنوئید
تاثیر شدتهای مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیتهای ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
گ
-
گال طوقه
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی بومادران و پوست انار روی چند باکتری بیمارگر محصولات کشاورزی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 72-84]
-
گیاهان دارویی
مقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشهبهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]
-
گیاهان دارویی
بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
-
گیاه دارویی
بررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
-
گیاه دارویی
اثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]
-
گل محمدی
بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
ل
-
لکه باکتریایی قارچ خوراکی
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی بومادران و پوست انار روی چند باکتری بیمارگر محصولات کشاورزی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 72-84]
م
-
مالون دی آلدئید
تاثیر شدتهای مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیتهای ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
-
متابولیتهای ثانویه
بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
-
مریستم
اثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]
-
مزیت رقابتی
بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
-
مزتی نسبی
بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
-
منطقه برداشت
بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
ن
-
نانو کودها
مقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشهبهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]
-
نسبت برابری زمین
بررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
-
نعناع Mentha pulegium عملکرد سرشاخه
بررسی عملکرد سرشاخه و صفات مورفولوژیکی در جمعیتهای نعناع Mentha pulegium [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 29-39]
-
نهاده های آلی
مقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشهبهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]
و
-
واسطهگری
شناسایی کاراترین مسیر بازاریابی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 31-42]
-
ورمی کمپوست
تأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
ه
-
همیشه بهار
مقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشهبهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد