نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرایش کشت بررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
  • آنتوسیانین تاثیر شدت‌های مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیت‌های ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
  • آنزیم فنیل‌آلانین‌آمونیالیاز بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]

ا

  • اثر ضدباکتریایی بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی بومادران و پوست انار روی چند باکتری بیمارگر محصولات کشاورزی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 72-84]
  • اسانس بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
  • استان خراسان رضوی بررسی زنجیره ارزشِ زیره سبز در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-71]
  • اسید پالمیتیک تأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
  • اسید گاما لینولئیک تأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]

پ

  • پارامترهای رشد بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
  • پیاز اثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]

ت

  • ترکیبات فنلی تأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]
  • تک کشتی بررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
  • تنش غیر زیستی بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
  • تنوع اقلیم بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]

ج

  • جنگل‌های زاگرس گیاه‌مردم‌نگاری کمی گیاهان چوبی دارویی در منطقه هرابلوط شهرستان نورآباد ممسنی، استان فارس [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 62-73]

خ

  • خراسان رضوی بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]

د

  • دانش سنتی گیاه‌مردم‌نگاری کمی گیاهان چوبی دارویی در منطقه هرابلوط شهرستان نورآباد ممسنی، استان فارس [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 62-73]

ر

  • روغن دانه تأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]

ز

  • زیره بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]
  • زیره سبز بررسی زنجیره ارزشِ زیره سبز در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-71]
  • زیره سبز بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
  • زعفران شناسایی کاراترین مسیر بازاریابی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 31-42]
  • زنجیره ارزش بررسی زنجیره ارزشِ زیره سبز در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-71]

ژ

  • ژنوتوکسیک اثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]

س

  • ساختار بازار بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
  • سیتوتوکسیک اثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]

ش

  • شاخص اهمیت فرهنگی گیاه‌مردم‌نگاری کمی گیاهان چوبی دارویی در منطقه هرابلوط شهرستان نورآباد ممسنی، استان فارس [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 62-73]
  • شاخص اهمیت نسبی گیاه‌مردم‌نگاری کمی گیاهان چوبی دارویی در منطقه هرابلوط شهرستان نورآباد ممسنی، استان فارس [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 62-73]
  • شاخص ترکیبی سابارائو شناسایی کاراترین مسیر بازاریابی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 31-42]
  • شانکر آسیایی مرکبات بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی بومادران و پوست انار روی چند باکتری بیمارگر محصولات کشاورزی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 72-84]

ص

  • صفات مورفولوژیکی بررسی عملکرد سرشاخه و صفات مورفولوژیکی در جمعیت‌های نعناع Mentha pulegium [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 29-39]

ف

  • فلاونوئید تاثیر شدت‌های مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیت‌های ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
  • فنل تاثیر شدت‌های مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیت‌های ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]

ک

  • کاروتنوئید تاثیر شدت‌های مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیت‌های ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]

گ

  • گال طوقه بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی بومادران و پوست انار روی چند باکتری بیمارگر محصولات کشاورزی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 72-84]
  • گیاهان دارویی مقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]
  • گیاهان دارویی بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
  • گیاه دارویی بررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
  • گیاه دارویی اثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]
  • گل محمدی بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]

ل

  • لکه باکتریایی قارچ خوراکی بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی بومادران و پوست انار روی چند باکتری بیمارگر محصولات کشاورزی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 72-84]

م

  • مالون دی آلدئید تاثیر شدت‌های مختلف پرتو فرابنفش (UV) بر روی رشد و برخی متابولیت‌های ثانویه گیاه گل راعی کرکدار(Hyprericum hirsutum L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 92-114]
  • متابولیت‌های ثانویه بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژی گیاه اسپند (Peganum harmala L.) تحت تنش شوری [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
  • مریستم اثرات سیتوتوکسیک و ژنوتوکسیک برخی از گیاهان دارویی بر رشد ریشه و مریستم انتهایی پیاز خوراکی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 40-61]
  • مزیت رقابتی بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
  • مزتی نسبی بررسی مزیت رقابتی گیاهان دارویی زیره سبز و گل محمدی در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 85-100]
  • منطقه برداشت بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) جمع آوری شده از مزارع مختلف استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-30]

ن

  • نانو کودها مقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]
  • نسبت برابری زمین بررسی الگوهای مختلف کشت مخلوط بادرنجبویه (Melissa officinalis) با نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب وهوای مازندران [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
  • نعناع Mentha pulegium عملکرد سرشاخه بررسی عملکرد سرشاخه و صفات مورفولوژیکی در جمعیت‌های نعناع Mentha pulegium [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 29-39]
  • نهاده های آلی مقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]

و

  • واسطه‌گری شناسایی کاراترین مسیر بازاریابی زعفران در استان خراسان رضوی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 31-42]
  • ورمی کمپوست تأثیر نوع بستر و تنش خشکی بر ویژگیهای بیوشیمیایی دانه گل مغربی (.Oenothera biennis L) [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-14]

ه

  • همیشه بهار مقایسه کودهای آلی، نانو و شیمیایی بر خصوصیات رویشی و زایشی گیاه همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 74-91]